Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță cartofii de coajă și fierbe-i în apă cu sare.
Când aceștia sunt ușor de străpuns cu furculița, pune-i într-o tavă cu foaie de copt și zdrobește-i cu fundul unui pahar sau borcan. Condimentează-i după gust (paprika, sare, piper, măghiran).
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, până când cartofii s-au rumenit (25 min).
Spală și taie mărunt legumele – castravetele, ardeiul, ceapa. Toacă mărarul și pătrunjelul.
Amestecă într-un bol iaurtul grecesc cu muștarul, zeama de lămâie și verdețurile. Pune apoi și legumele mărunțite și cartofii rumeniți. Amestecă bine și dă la frigider pentru 10-15 minute înainte de a consuma.
Pregătește o salată verde, plină de ceapă, castraveți și frunze verzi pe care să o serviți lângă această „salată”.
0 0 votes Acordă o notă rețetei