Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine ardeii și usucă-i folosind un șervețel.
Amestecă 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline, 2 căței de usturoi dați prin răzătoare și puțină sare.
Unge ardeii cu ajutorul unei pensule, apoi așază-i pe o tavă cu hârtie de copt. Toarnă amestecul rămas deasupra lor.
Tava intră la cuptor, la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 20 de minute, până când coaja ardeilor se înnegrește.
Serviți ardeii ca atare, împreună cu Iahnie de fasole. Alternativ, poți toca ardeii și să îi amesteci cu oțet de mere și ulei de măsline, după gust.
Ardeii copți sunt o sursă de vitamina C, care poate fi oferită urmașilor încă de la începutul diversificării. Varianta lor crudă, poate fi introdusă după vârsta de 9 luni, în forma fâșiilor subțiri.
0 0 votes Acordă o notă rețetei