Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată cu pui, ciuperci și ardei copt

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe pieptul de pui în apă cu sare, la foc mediu, timp de 15-20 de minute, până este complet gătit. Alternativ, poți folosi carne de pui fiartă în supă. După fierbere, lasă-l să se răcească.

Pasul 2:

Taie cubulețe ciupercile și usturoiul verde.

Pasul 3:

Încinge o lingură de unt sau ulei de măsline într-o tigaie, apoi adaugă ciupercile și usturoiul verde. Gătește-le la foc mediu timp de 12-15 minute, sau până când ciupercile își reduc volumul, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper.

Pasul 4:

Între timp, taie în cubulețe pieptul de pui și ardeii copți.

Pasul 5:

Într-un bol, amestecă iaurtul grecesc cu muștarul, sucul de lămâie, sarea, piperul și mărarul proaspăt tocat.

Pasul 6:

Adaugă peste sos pieptul de pui mărunțit, ciupercile sotate și ardeiul copt. Amestecă bine, apoi dă preparatul la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de servire.

Tips & Tricks

*1. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Taie ardeii capia în partea de sus, a cotorului, scoate semințele și taie-i în 2.
3. Așază ardeii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cu interiorul în sus și coace-i pentru 20 minute.
4. Scoate-i și pune-i într-o oală acoperită pentru 10 minute sau până când se răcesc, apoi decojește-i.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments