Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe pieptul de pui în apă cu sare, la foc mediu, timp de 15-20 de minute, până este complet gătit. Alternativ, poți folosi carne de pui fiartă în supă. După fierbere, lasă-l să se răcească.
Taie cubulețe ciupercile și usturoiul verde.
Încinge o lingură de unt sau ulei de măsline într-o tigaie, apoi adaugă ciupercile și usturoiul verde. Gătește-le la foc mediu timp de 12-15 minute, sau până când ciupercile își reduc volumul, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, taie în cubulețe pieptul de pui și ardeii copți.
Într-un bol, amestecă iaurtul grecesc cu muștarul, sucul de lămâie, sarea, piperul și mărarul proaspăt tocat.
Adaugă peste sos pieptul de pui mărunțit, ciupercile sotate și ardeiul copt. Amestecă bine, apoi dă preparatul la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de servire.
*1. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Taie ardeii capia în partea de sus, a cotorului, scoate semințele și taie-i în 2.
3. Așază ardeii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt cu interiorul în sus și coace-i pentru 20 minute.
4. Scoate-i și pune-i într-o oală acoperită pentru 10 minute sau până când se răcesc, apoi decojește-i.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei