Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe orezul în 500 ml de apă pentru aproximativ 15 minute sau conform indicațiilor de pe ambalaj. Lasă-l să se răcească complet.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Amestecă orezul cu uleiul, sosul de soia și pasta. Pune-l pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și întinde-l uniform. Coace-l timp de aproximativ 20-30 de minute, amestecând ocazional.
Spală și taie legumele: morcovul în fâșii subțiri, castravetele în semiluni și ceapa roșie în rondele subțiri. Pune-le într-un bol, alături de edamame.
Spală și usucă ierburile (menta și coriandrul), apoi toacă-le grosier și adaugă-le în bolul cu legume.
Prepară dressingul zdrobind usturoiul și amestecând ingredientele într-un bol mic. Toarnă-l peste legumele și ierburile din bol.
Scoate orezul crocant din cuptor și adaugă-l în salată. Poți amesteca sau lăsa-l deasupra.
Edamame sau boabe de soia recoltate înainte de maturare pot fi o gustare excelentă pentru urmașii mai mari. Acestea conțin toți aminoacizii esențiali și sunt o sursă excelentă de fibre și proteine. Dacă alegi să le oferi urmașilor mai mici, aplatizează boabele cu ajutorul unei furculițe.
Poți înlocui orezul basmati cu orez jasmine, pasta de curry cu pastă de roșii, dacă îți dorești să eviți gustul iute și zaharul de cocos cu zahăr brut sau miere(+1 an).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei