Budincă cu caise uscate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecă într-un bol condimentele.
Taie conopida în buchețele, dovleacul cuburi. Feliază avocado și ceapa roșie. Gătește quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Așază conopida și dovleacul pe o tavă de copt și năutul pe o altă tavă separată.
Adaugă uleiul de măsline și condimentele peste fiecare, apoi amestecă pentru a le acoperi uniform.
Pune tăvile în cuptor (tava cu năut pe raftul inferior) și coace timp de 35 de minute. Verifică din când în când, deoarece timpul de gătire poate varia în funcție de cuptor.
Într-un bol, amestecă ingredientele pentru dressingul de tahini cu turmeric. Înainte de a-l servi, amestecă-l din nou și adaugă apă dacă s-a îngroșat.
Când legumele și năutul sunt gata, scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească timp de 5 minute.
Montează bolurile: adaugă quinoa, rucola, conopida, dovleacul, năutul, avocado, ceapa roșie și semințele de rodie. Toarnă dressingul deasupra și amestecă ușor înainte de a servi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei