Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată cu halloumi

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Taie dovlecelul și halloumi-ul în cuburi și pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Pasul 3:

Adaugă năutul scurs sub apă rece.

Pasul 4:

Condimentează totul cu sare, fulgi de chili și ulei de măsline. Amestecă bine.

Pasul 5:

Coace pentru aproximativ 20 de minute.

Pasul 6:

Într-un bol, pune rucola și adaugă legumele coapte, brânza și semințele de rodie.

Pasul 7:

Amestecă bine ingredientele pentru dressing.

Pasul 8:

Toarnă dressing-ul deasupra și amestecă.

Tips & Tricks

Boabele de năut prezintă risc de înec crescut pentru urmașii începători, asemănător boabelor de rodie. Oferă acest preparat urmașilor cu vârste mai mari de 18 luni, dacă abilitățile lor permit acest lucru și dacă aceștia au consumat separat boabe de rodie și alte boabe asemănătoare celor de năut copt.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments