Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Taie dovlecelul și halloumi-ul în cuburi și pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Adaugă năutul scurs sub apă rece.
Condimentează totul cu sare, fulgi de chili și ulei de măsline. Amestecă bine.
Coace pentru aproximativ 20 de minute.
Într-un bol, pune rucola și adaugă legumele coapte, brânza și semințele de rodie.
Amestecă bine ingredientele pentru dressing.
Toarnă dressing-ul deasupra și amestecă.
Boabele de năut prezintă risc de înec crescut pentru urmașii începători, asemănător boabelor de rodie. Oferă acest preparat urmașilor cu vârste mai mari de 18 luni, dacă abilitățile lor permit acest lucru și dacă aceștia au consumat separat boabe de rodie și alte boabe asemănătoare celor de năut copt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei