Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Clătește quinoa sub apă rece.
Într-o cratiță mică, adaugă quinoa și o cană de apă. Fierbe conform indicațiilor de pe ambalaj. Lasă să se răcească.
În timp ce quinoa fierbe, încălzește o tigaie grill la foc mediu.
Prăjește feliile de halloumi 2-3 minute pe fiecare parte, până devin aurii și crocante. Scoate-le din tigaie și lasă-le să se răcească puțin înainte de a le tăia cuburi.
Spală dovlecelul și taie-l rondele, unge-l cu puțin ulei de măsline și gătește-l pe grill cât să se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Curăță, spală și taie cuburi ardeiul, roșia și castravetele (pentru urmași începători, taie legumele felii subțiri). Taie ceapa julienne.
Într-un bol mare, amestecă ardeiul roșu, dovlecelul, roșia, castravetele, ceapa roșie și porumbul.
Toacă usturoiul. Într-un bol mic, amestecă ingredientele pentru dressing.
În bolul cu legume, adaugă quinoa gătită și scursă și halloumi.
Toarnă dressingul peste salată și amestecă ușor pentru a combina ingredientele. Lasă la rece 30 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei