Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune semințele de dovleac într-o tigaie încinsă și coace-le timp de 3 minute, amestecând din când în când, pentru a nu se arde.
Taie brânza halloumi în felii de cel mult 1 cm grosime și gătește-le în aceeași tigaie, fără ulei, până când își schimbă culoarea (aproximativ 3 minute pe o parte și apoi încă 1 minut pe partea cealaltă).
Spală frunzele de salată și fructele.
Taie grepfrutul astfel: începe prin a tăia un capac în partea de sus și de jos, apoi așază grepfrutul vertical pe un tocător. Folosindu-te de un cuțit foarte ascuțit, crestează coaja și îndepărteaz-o. Vei rămâne cu fructul decojit. Apoi, cu același cuțit foarte ascuțit, taie pe marginile laterale ale feliilor, astfel încât să poți scoate feliuțe complet decojite.
Pentru dressing, amestecă 2 linguri de ulei de măsline cu lingurița de miere, sare și piper.
Construiește salata: așază pe farfurie frunzele de salată, apoi feliile de grepfrut, urmate de feliile de brânză, semințele de dovleac și dressingul.
Dacă ai testat vreodată feliile de lămâie, atunci știi că adesea urmașii vor cere și a doua felie. Chiar dacă voi nu obișnuiți să consumați grepfrut, oferă-i urmașului tău pentru a-l lăsa pe el să decidă dacă îi place sau nu. În cazul în care este mai mic de un an, omite mierea și feliază subțire brânza halloumi pentru a minimiza riscul de înec.
0 0 votes Acordă o notă rețetei