Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius.
Pe o tavă cu hârtie de copt, așază feliile de bacon și buchețelele de broccoli. Folosește și tulpina (îndepărtează coaja, apoi taie felii și adaugă în tavă).
Tava intră la cuptor aproximativ 20 de minute (până când baconul este crocant).
Cât timp alimentele se răcesc, toacă mărunt ceapa, varza și nucile caju.
Separat, amestecă ingredientele pentru sos (2 linguri de muștar, 2 linguri de sirop de arțar, 1 lingură oțet de mere, sare, piper). Poți adapta sosul în funcție de preferințe.
Toacă broccoli și bacon. Amestecă toate ingredientele.
Urmașii pot consuma atât pește, cât și carne afumată. Totuși, introducerea acestor produse ar trebui amânată până cel puțin după vârsta de doi ani și, chiar și în această situație, oferite doar gătite în mod corespunzător. Ține însă cont de faptul că afumarea unui produs poate conduce la apariția unor compuși legați în anumite studii de apariția unor boli grave precum cancerul. Chiar dacă sursa din care alimentele respective provin poate fi considerată „sigură”, prezența acestor compuși rămâne îngrijorătoare, la fel și nivelul de sodiu în general crescut.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei