Supă cremă de năut copt
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 16 minute, apoi las-o să se răcească complet.
Opărește edamamele câteva minute în apă clocotită, apoi scurge-le și lasă-le deoparte.
Taie varza fideluță, ardeiul cubulețe și eșalotele în felii subțiri.
Rumenește caju-ul într-o tigaie uscată, până devine auriu și crocant.
Pasează avocado cu sucul de lămâie și asezonează cu sare, piper și un praf de turmeric.
Amestecă toate ingredientele pentru dressing până obții o textură fină și cremoasă.
Într-un bol mare, combină quinoa, edamamele, varza, ardeiul și eșalotele. Adaugă dressingul și amestecă ușor până totul e bine acoperit.
Presară deasupra caju-ul rumenit și servește salata cu crema de avocado alături sau direct deasupra.
Salatele pot reprezenta un fel de mâncare sățios, plin de nutrienți și, cel mai important, plin de culoare! Cu acest fel de mâncare pot fi răsfățați și urmașii noștri. Aducând farfurii vesele în tăvița lui, el va accepta mai ușor în viitor o varietate de legume și fructe (privește-o ca pe o pregătire pentru perioada mofturoșeniei). Asigură-te doar că forma în care alimentele se regăsesc este sigură pentru cel mic (în acest caz poate fi necesar să aplatizezi edamamele și să râșnești nucile caju).
Poți înlocui untul de migdale cu unt de arahide.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei