Inele de ceapă
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Curăță și taie cartofii cuburi, morcovii bastonașe, varza de Bruxelles în jumătăți, toacă ceapa și dovleacul cuburi. Pune-le într-un bol mare, pe măsură ce le pregătești.
Adaugă uleiul de măsline, boiaua, cimbrul, sarea și piperul peste legume. Amestecă bine pentru a acoperi toate bucățile.
Așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt într-un singur strat. Coace timp de 25-30 de minute, amestecând ușor la jumătatea timpului, până devin aurii și moi.
Într-un bol mic, amestecă ingredientele pentru dressing până obții o emulsie.
Scoate legumele din cuptor și lasă-le să se răcorească. Transferă-le într-un bol mare, adaugă rucola și fisticul, toarnă dressingul peste ele și amestecă ușor.
Orice fel de mâncare preferat de marii gurmanzi poate fi adaptat cu succes și pentru micii gurmanzi. Omite sosul sau adaugă mai puțin într-un bol separat și include în salata urmașului: cartofi și morcovi tăiați rondele, varză de Bruxelles tăiată sferturi, dovleac tăiat felii. Adaugă fisticul într-o formă potrivită vârstei și abilităților urmașului tău.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei