Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată caldă pentru seri geroase

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Curăță și taie cartofii cuburi, morcovii bastonașe, varza de Bruxelles în jumătăți, toacă ceapa și dovleacul cuburi. Pune-le într-un bol mare, pe măsură ce le pregătești.

Pasul 3:

Adaugă uleiul de măsline, boiaua, cimbrul, sarea și piperul peste legume. Amestecă bine pentru a acoperi toate bucățile.

Pasul 4:

Așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt într-un singur strat. Coace timp de 25-30 de minute, amestecând ușor la jumătatea timpului, până devin aurii și moi.

Pasul 5:

Într-un bol mic, amestecă ingredientele pentru dressing până obții o emulsie.

Pasul 6:

Scoate legumele din cuptor și lasă-le să se răcorească. Transferă-le într-un bol mare, adaugă rucola și fisticul, toarnă dressingul peste ele și amestecă ușor.

Tips & Tricks

Orice fel de mâncare preferat de marii gurmanzi poate fi adaptat cu succes și pentru micii gurmanzi. Omite sosul sau adaugă mai puțin într-un bol separat și include în salata urmașului: cartofi și morcovi tăiați rondele, varză de Bruxelles tăiată sferturi, dovleac tăiat felii. Adaugă fisticul într-o formă potrivită vârstei și abilităților urmașului tău.

Te-ar putea interesa si ...

Inele de ceapă

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments