Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată anti anemie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe sfecla aproximativ 40 de minute.

Pasul 2:

Curăță și spală toate legumele. Taie sfecla, morcovul, ardeiul gras și castraveții murați în fâșii subțiri și lungi. Feliază ceapa roșie și zdrobește usturoiul. Toacă mărunt pătrunjelul și coriandrul.

Pasul 3:

Într-o tigaie, încinge o lingură de ulei la foc mediu și sotează feliile de sfeclă timp de 3-4 minute. Condimentează cu un vârf de sare, piper negru măcinat și 1/2 linguriță de pudră de coriandru. Scoate sfecla din tigaie și las-o deoparte.

Pasul 4:

În aceeași tigaie, adaugă încă o lingură de ulei de măsline și sotează ceapa până devine moale. Apoi scoate-o și las-o deoparte.

Pasul 5:

Adaugă în tigaie încă o lingură de ulei de măsline și gătește morcovii și ardeii timp de 5 minute, amestecând ocazional. Condimentează cu 1/2 linguriță de pudră de coriandru și un vârf de sare. Adaugă usturoiul, amestecă bine și închide focul.

Pasul 6:

Într-un bol mare, amestecă legumele sotate, castraveții murați feliați, ierburile tocate mărunt, fasolea roșie scursă, oțetul și uleiul de măsline. Adaugă sare și piper după gust.

Tips & Tricks

Ține cont de faptul că, în viața oricărui urmaș, pot apărea perioade în care acesta refuză un anumit aliment (carnea sau oul spre exemplu). O dietă diversificată îi va aduce însă toți nutrienții de care are nevoie, în lipsa oricărui aliment disprețuit temporar.

Te-ar putea interesa si ...

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments