Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe sfecla aproximativ 40 de minute.
Curăță și spală toate legumele. Taie sfecla, morcovul, ardeiul gras și castraveții murați în fâșii subțiri și lungi. Feliază ceapa roșie și zdrobește usturoiul. Toacă mărunt pătrunjelul și coriandrul.
Într-o tigaie, încinge o lingură de ulei la foc mediu și sotează feliile de sfeclă timp de 3-4 minute. Condimentează cu un vârf de sare, piper negru măcinat și 1/2 linguriță de pudră de coriandru. Scoate sfecla din tigaie și las-o deoparte.
În aceeași tigaie, adaugă încă o lingură de ulei de măsline și sotează ceapa până devine moale. Apoi scoate-o și las-o deoparte.
Adaugă în tigaie încă o lingură de ulei de măsline și gătește morcovii și ardeii timp de 5 minute, amestecând ocazional. Condimentează cu 1/2 linguriță de pudră de coriandru și un vârf de sare. Adaugă usturoiul, amestecă bine și închide focul.
Într-un bol mare, amestecă legumele sotate, castraveții murați feliați, ierburile tocate mărunt, fasolea roșie scursă, oțetul și uleiul de măsline. Adaugă sare și piper după gust.
Ține cont de faptul că, în viața oricărui urmaș, pot apărea perioade în care acesta refuză un anumit aliment (carnea sau oul spre exemplu). O dietă diversificată îi va aduce însă toți nutrienții de care are nevoie, în lipsa oricărui aliment disprețuit temporar.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei