Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Taie pieptul de pui în felii mai groase, bate-le ușor pe ambele părți și asezonează cu sare și piper.
Dă morcovul prin răzătoare și toacă pătrunjelul. Dă prin răzătoare cașcavalul sau mozzarella. Lasă deoparte o jumătate din această cantitate, apoi, cealaltă jumătate amestec-o împreună cu iaurtul grecesc, morcovul și pătrunjelul.
Umple feliile de piept de pui cu acest amestec, rulează-le și așază-le într-o tavă rotundă, unele lângă altele, precum sarmalele.
Coace pentru 25 de minute, apoi presară restul de cașcaval sau mozzarella deasupra și mai lasă la cuptor pentru încă 15 minute, sau până când s-au rumenit.
Carnea, în special bucățile mari de carne, care nu pot fi rupte ușor cu ajutorul gingiei, reprezintă un risc de înec crescut. În funcție de vârsta urmașului, oferă acest preparat într-o formă adaptată ușor de gestionat (tocat în bucăți mai mici cu ajutorul cuțitului, tocat și amestecat cu sos, salată sau piure, baghețele pentru degețele). Poți înlocui mozzarella cu cașcaval.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei