Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Roșii cu mozzarella și sos pesto

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Busuioc - 1 legatura
Parmezan - 50 grame
Muguri pin - 50 grame
Usturoi - 1-2 căței
Ulei de măsline - 3-4 linguri
Zeamă de lămâie - 1 linguri (opțional)
Leurdă - grame (opțional)
Mozzarella - grame
Roșii cherry - 250 grame

Pași:

Pasul 1

Pune toate ingredientele (pânã la cutia de mozarella) în blender și mixează până ajungi la consistența dorită de pesto (poți regla consistența folosind zeamã de lãmâie).

Serveşte cu roşii şi mozarella.

Tips & Tricks

Pentru a congela sosul pesto, toarnă câte o lingură din acesta într-o tavă pentru gheață. Presară deasupra puțin ulei de măsline pentru ca sosul să nu capete o
culoare maro. Odată înghețate, poți transfera cuburile într-o pungă închisă ermetic și păstra la congelator până la 3 luni. Ține cont de faptul că mugurii de pin
sunt considerați siguri pentru persoanele care au alergii la diverse nuci, însă în funcție de caz, ar putea apărea simptome asemănătoare reacțiilor alergice.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments