Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Roșii cu mozzarella și sos pesto

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune toate ingredientele, mai puțin cutia de mozarella și roșiile, în blender și mixează până ajungi la consistența dorită de pesto. Poți regla consistența folosind zeamă de lămâie.

Pasul 2:

Serveşte cu roşii şi mozarella.

Tips & Tricks

Pentru a congela sosul pesto, toarnă câte o lingură din acesta într-o tavă pentru gheață. Presară deasupra puțin ulei de măsline pentru ca sosul să nu capete o culoare maro. Odată înghețate, poți transfera cuburile într-o pungă închisă ermetic și păstra la congelator până la 3 luni. Ține cont de faptul că mugurii de pin sunt considerați siguri pentru persoanele care au alergii la diverse nuci, însă în funcție de caz, ar putea apărea simptome asemănătoare reacțiilor alergice.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments