Orzo cu de toate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune toate ingredientele, mai puțin cutia de mozarella și roșiile, în blender și mixează până ajungi la consistența dorită de pesto. Poți regla consistența folosind zeamă de lămâie.
Serveşte cu roşii şi mozarella.
Pentru a congela sosul pesto, toarnă câte o lingură din acesta într-o tavă pentru gheață. Presară deasupra puțin ulei de măsline pentru ca sosul să nu capete o culoare maro. Odată înghețate, poți transfera cuburile într-o pungă închisă ermetic și păstra la congelator până la 3 luni. Ține cont de faptul că mugurii de pin sunt considerați siguri pentru persoanele care au alergii la diverse nuci, însă în funcție de caz, ar putea apărea simptome asemănătoare reacțiilor alergice.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei