Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune toate ingredientele (pânã la cutia de mozarella) în blender și mixează până ajungi la consistența dorită de pesto (poți regla consistența folosind zeamã de lãmâie).
Serveşte cu roşii şi mozarella.
Pentru a congela sosul pesto, toarnă câte o lingură din acesta într-o tavă pentru gheață. Presară deasupra puțin ulei de măsline pentru ca sosul să nu capete o
culoare maro. Odată înghețate, poți transfera cuburile într-o pungă închisă ermetic și păstra la congelator până la 3 luni. Ține cont de faptul că mugurii de pin
sunt considerați siguri pentru persoanele care au alergii la diverse nuci, însă în funcție de caz, ar putea apărea simptome asemănătoare reacțiilor alergice.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei