Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o tigaie, adaugă carnea, condimentele, sosul de roșii și crema de brânză. Gătește până când carnea este gătită și sosul scăzut.
Bate ouăle. Dă cheddarul pe răzătoare, Într-o cratiță, topește untul la foc mic. Adaugă ouăle și amestecă pentru a obține fâșii de omletă. Adaugă cheddar. Amestecă și desparte oul, până când acesta este gata. Lasă deoparte.
Într-o cratiță, topește untul pentru sos la foc mic. Adaugă făina și amestecă continuu timp de 1 minut, până când compoziția devine ușor aurie.
Toarnă treptat laptele, amestecând constant cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Continuă să amesteci până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 2-3 minute.
Dă cheddarul pe răzătoare și reîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Adaugă brânza cheddar și amestecă până când se topește complet.
Adaugă pudra de usturoi, sare și piper. Lasă sosul deoparte.
Umple fiecare lipie cu amestec de carne și omletă, așezându-le într-o parte a lipiei. Trage marginile spre interior și rulează.
Rulează roll-urile și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-le cu puțin ulei de măsline și coace-le la cuptor aproximativ 6-8 minute.
Servește rollurile alături de sos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei