Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Roll cu ou și sos

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-o tigaie, adaugă carnea, condimentele, sosul de roșii și crema de brânză. Gătește până când carnea este gătită și sosul scăzut.

Pasul 2:

Bate ouăle. Dă cheddarul pe răzătoare, Într-o cratiță, topește untul la foc mic. Adaugă ouăle și amestecă pentru a obține fâșii de omletă. Adaugă cheddar. Amestecă și desparte oul, până când acesta este gata. Lasă deoparte.

Pasul 3:

Într-o cratiță, topește untul pentru sos la foc mic. Adaugă făina și amestecă continuu timp de 1 minut, până când compoziția devine ușor aurie.

Pasul 4:

Toarnă treptat laptele, amestecând constant cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Continuă să amesteci până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 2-3 minute.

Pasul 5:

Dă cheddarul pe răzătoare și reîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 6:

Adaugă brânza cheddar și amestecă până când se topește complet.

Pasul 7:

Adaugă pudra de usturoi, sare și piper. Lasă sosul deoparte.

Pasul 8:

Umple fiecare lipie cu amestec de carne și omletă, așezându-le într-o parte a lipiei. Trage marginile spre interior și rulează.

Pasul 9:

Rulează roll-urile și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-le cu puțin ulei de măsline și coace-le la cuptor aproximativ 6-8 minute.

Pasul 10:

Servește rollurile alături de sos.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments