Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Rissoto cu spanac

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Orez pentru risotto - 180 grame
Ceapă - 1 bucăți
Spanac - 200-250 grame
Parmezan - 100 grame
Unt - 50 grame
Sare
Piper
Supă de legume - grame (opțional)
Vin alb - 100 mililitri (opțional)

Pași:

Pasul 1

Călește ceapa tocată mărunt. Adăugă orezul și amestecă.

Pasul 2

Pas opțional: Adaugă vinul și lasă la foc mic până se evaporă.

Pasul 3

Adaugă 3 căni de apă sau supa de legume și amestecă din când în când până se gătește orezul (vezi timpul de
gătire recomandat pe ambalaj).

Pasul 4

Adaugă spanacul și amestecă frecvent. Adaugă dacă mai e nevoie apă/supă fierbinte până când orezul ajunge la consistența dorită.

Pasul 5

Oprește focul, adaugă parmezanul ras și cubulețul de unt.

Tips & Tricks

Atunci când și cei mici consumă preparatul, evită să folosești alcool. Conform USDA, acesta se evaporă doar parțial, aproximativ 35% din cantitatea inițială fiind în continuare parte din preparat după 30 de minute de gătit.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments