Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Călește ceapa tocată mărunt. Adăugă orezul și amestecă.
Pas opțional: Adaugă vinul și lasă la foc mic până se evaporă.
Adaugă 3 căni de apă sau supa de legume și amestecă din când în când până se gătește orezul (vezi timpul de
gătire recomandat pe ambalaj).
Adaugă spanacul și amestecă frecvent. Adaugă dacă mai e nevoie apă/supă fierbinte până când orezul ajunge la consistența dorită.
Oprește focul, adaugă parmezanul ras și cubulețul de unt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei