Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Călește ceapa tocată mărunt. Adăugă orezul și amestecă.
Pas opțional: Adaugă vinul și lasă la foc mic până se evaporă.
Adaugă 3 căni de apă sau supa de legume și amestecă din când în când până se gătește orezul (vezi timpul de gătire recomandat pe ambalaj, aproximativ 18 minute).
Adaugă spanacul și amestecă frecvent. Adaugă dacă mai e nevoie apă/supă fierbinte până când orezul ajunge la consistența dorită.
Oprește focul, adaugă parmezanul ras și cubulețul de unt.
Atunci când și cei mici consumă preparatul, evită să folosești alcool. Conform USDA, acesta se evaporă doar parțial, aproximativ 35% din cantitatea inițială fiind în continuare parte din preparat după 30 de minute de gătit.