Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o cratiță, încălzește supa și păstreaz-o la foc mic, astfel încât să rămână fierbinte. Toacă ceapa fin, pisează usturoiul și feliază ciupercile. Curăță sparanghelul și taie-l bucăți, păstrând vârfurile.
Într-o tigaie mare, încinge uleiul de măsline. Adaugă ceapa și călește-o 3 minute, până devine moale. Adaugă usturoiul și ciupercile, călește-le 5 minute, până își reduc volumul și se evaporă lichidul.
Adaugă arpacașul și amestecă-l 1 minut, apoi toarnă 2 căni de supă fierbinte. Fierbe la foc mic, acoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Fierbe bucățile de sparanghel separat, în apă clocotită, 2 minute, apoi scurge-le și pune-le în apă rece.
Adaugă încă 1 cană de supă fierbinte peste arpacaș, amestecând frecvent. Când lichidul este aproape absorbit, mai adaugă restul de supă, treptat, până când arpacașul este fiert și are o textură cremoasă, aproximativ 10-15 minute.
În ultimele 5 minute, adaugă sparanghelul.
Oprește focul și încorporează parmezanul ras. Lasă să stea 2-3 minute, apoi servește imediat.
Pentru urmași începători, taie sparanghelul pe lung și omite capetele tari.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei