Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Pregătește dressingul, amestecând cu un tel uleiul, oțetul, iaurtul (+/- maioneza), sarea și piperul.
Taie varza mărunt, adaugă peste ea morcovul, țelina, mărul date pe răzătoare și mărarul tocat. Pune dressingul peste și amestecă bine.
Dă la frigider pentru 15-20 minute înainte de a o consuma.
Poți pregăti maioneză pentru întreaga familie din: 2 gălbenușuri fierte tari (și răcite la temperatura camerei), 100-150ml ulei de floarea-soarelui, o linguriță de muștar, 1 lingură de zeamă de lămâie, sare și piper după gust. Zdrobește gălbenușurile cu o furculiță. Adaugă 1/2 linguri de apă călduță pentru a obține o pastă. Adaugă treptat ulei, amestecând cu o lingură de lemn, un tel sau mixerul. La jumătatea cantității de ulei, adaugă muștarul, amestecă, apoi continuă cu uleiul. La final, adaugă sucul de lămâie și condimentează. Poate fi păstrată la frigider 3 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei