Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește supa de pui. Curăță, spală și taie ceapa mărunt, zdrobește usturoiul, taie ciupercile felii.
Topește 20g unt într-o oală, apoi adaugă ceapa. După 3 minute, adaugă orezul.
Când orezul devine translucid (2 minute), adaugă 2-3 polonice de supă de pui caldă. Pe măsură ce lichidul se absoarbe, adaugă câte 1-2 polonice. Condimentează cu sare și piper.
Separat înăbușește ciupercile cu usturoiul și cimbrul.
Dă pe răzătoare parmezanul.
Adaugă ciupercile peste orez după 10 minute de când ai adăugat primele polonice cu supă. În aproximativ 16-18 minute, orezul ar trebui să fie gata.
Oprește focul și adaugă restul de unt și parmezanul. Pune capacul și lasă-l să se odihnească 10 minute.
Risotto poate fi servit și urmașilor începători în forma unor biluțe pe care le-ai modelat în palmele tale. Taie ciupercile felii subțiri sau toacă-le mărunt pentru a oferi un preparat sigur micilor gurmanzi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei