Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Risotto cremos cu ciuperci

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Încălzește supa de pui. Curăță, spală și taie ceapa mărunt, zdrobește usturoiul, taie ciupercile felii.

Pasul 2:

Topește 20g unt într-o oală, apoi adaugă ceapa. După 3 minute, adaugă orezul.

Pasul 3:

Când orezul devine translucid (2 minute), adaugă 2-3 polonice de supă de pui caldă. Pe măsură ce lichidul se absoarbe, adaugă câte 1-2 polonice. Condimentează cu sare și piper.

Pasul 4:

Separat înăbușește ciupercile cu usturoiul și cimbrul.

Pasul 5:

Dă pe răzătoare parmezanul.

Pasul 6:

Adaugă ciupercile peste orez după 10 minute de când ai adăugat primele polonice cu supă. În aproximativ 16-18 minute, orezul ar trebui să fie gata.

Pasul 7:

Oprește focul și adaugă restul de unt și parmezanul. Pune capacul și lasă-l să se odihnească 10 minute.

Tips & Tricks

Risotto poate fi servit și urmașilor începători în forma unor biluțe pe care le-ai modelat în palmele tale. Taie ciupercile felii subțiri sau toacă-le mărunt pentru a oferi un preparat sigur micilor gurmanzi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments