Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune la fiert 1,5 L apă.
Toacă mărunt ceapa, morcovul și ardeiul. Dă pe răzătoare roșiile și zdrobește usturoiul.
Pune la sotat legumele (fără roșii) pentru 3-4 minute, apoi adaugă apa fierbinte și lasă să fiarbă aproximativ 10-12 minute.
Amestecă 2 ouă cu 200-220g de făină și frământă până obții un aluat tare. Pune-l într-o folie și lasă-l să se odihnească 20 de minute.
Adaugă roșiile sau sucul de roșii, condimentează cu sare, piper și o linguriță de zahăr și lasă la fiert la foc mic.
Dă aluatul prin răzătoarea mare. Încearcă să nu suprapui răzălăii. Lasă-i minim 5-10 minute la aer.
Adaugă-i în supă și mai lasă să fiarbă 5-6 minute. Potrivește de sare și servește cu pătrunjel proaspăt.
Răzălăii pot fi pregătiți în cantitate mai mare și depozitați în pungi de hârtie sau congelați. Bucură-te de pasiunea urmașului pentru paste, introducându-le în preparate bogate în legume, pe care să le gătiți împreună.
Poți înlocui roșiile cu 600-700 ml suc de roșii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei