Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală încăpătoare, gătește în două linguri de ulei de măsline și o lingură de apă, ceapa și țelina tocate mărunt (3 minute).
Adaugă usturoiul tocat și gătește încă 2 minute.
Adaugă cartofii dulci tăiați cuburi mici, sosul de roșii și condimentele, gătește încă 2-3 minute.
Adaugă apa și lintea. Lasă la fiert la foc mediu spre mic până când cartofii sunt moi (aproximativ 25 de minute).
Adaugă spanacul tocat, gătește încă 3-4 minute.
Savurați cu felii de avocado sau pâine proaspătă.
Acest preparat este o variantă a rețetei clasice de tocăniță de cartofi care vine însă la pachet cu o gamă mai bogată de nutrienți (fier, vitamina C, fibre). Poți pregăti o cantitate mai mare pe care să o congelezi într-un recipient închis ermetic până la 3 luni.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei