Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Quesadilla cu brânză și legume

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță ceapa și ardeii și toacă-le mărunt. Dă cașcavalul pe răzătoare.

Pasul 2:

Sotează într-o tigaie întinsă, timp de 5 minute, ceapa. Adaugă ardeii, boiaua și usturoiul. Lasă pe foc încă 5 minute. Când s-au gătit legumele, scoate-le într-un bol.

Pasul 3:

Pune o lipie în tigaie și pe jumătate din aceasta, pune din legumele gătite, apoi presară cașcaval. Împăturește în două și coace pe ambele părți, până devin crocante. Repetă pentru toate lipiile.

Pasul 4:

Taie lipiile în două.

Pasul 5:

Răstoarnă într-un bol întins, un iaurt grecesc.

Pasul 6:

Înmoaie bucățile de quesadilla în iaurt.

Tips & Tricks

Lipiile pot fi un aliment greu de gestionat de către cei mici. Asemănător miezului de pâine, acestea se pot înmuia în contact cu saliva și căpăta o formă dificil de mestecat în mod corespunzător. Având în vedere faptul că, la începutul diversificării, urmașul descoperă alimentele și exersează noile abilități, evită să oferi acest aliment. Ulterior momentului în care copilul prinde bine alimentele cu degetul mare și degetul arătător, iar la masă poate gestiona bucățile, lipiile pot face parte din mesele lui. Acest moment apare de obicei după vârsta de 9/10 luni.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments