Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe bulgurul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi lasă-l la răcit. În general, sunt necesare 2 părți de apă la o parte de bulgur. Preparatul fierbe la foc mediu 10-12 minute după ce apa a dat în clocot.
Toacă legumele și frunzele de pătrunjel, apoi pune-le într-un bol împreună cu bulgurul.
Pregătește un sos din uleiul de măsline și sucul de lămâie, toarnă-l peste legume și amestecă bine.
Dă la frigider pentru 10-15 minute înainte de servire.
Menta pe care o găsim în comerț poate fi consumată în siguranță de micii și marii gurmanzi. Totuși, în cazul persoanelor cu reflux gastroesofagian, consumul exagerat de mentă poate contribui la înrăutățirea simptomelor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei