Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 15 minute
Curăță legumele și tăie-le în bucăți aproximativ egale. Taie căpățânile de usturoi pe jumătate, păstrând învelișul
acestuia.
Pune toate ingredientele într-o tavă, stropește-le cu ulei de măsline și condimentează-le.
Acoperă tava cu o folie și las-o la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru aproximativ 45 minute. În
ultimele 10 minute, scoate folia și pornește ventilația
Este folosirea foliei de aluminiu pentru preparatele gătite la cuptor un obicei de care ar trebui să ne ferim? Răspunsul oficial: nu. Studiile au demonstrat
că aluminiul poate trece din folie în preparate, însă într-o cantitate foarte mică. Răspunsul preferat de noi: există alternative, așa că nu transforma acest
mod de pregătire a preparatelor într-un obicei. Pentru a-l înlocui, înmoaie o foaie de hârtie de copt în apă și strânge-o bine în palme pentru a scurge
excesul. Pune această foaie deasupra preparatului tău exact așa cum ai face cu o folie de aluminiu. Aceasta va păstra umzeala ajutând alimentele să se
gătească „la abur”. Scoate hârtia de copt în ultimele 10-15 minute pentru a permite preparatelor să să rumenească.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei