Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Prepară marinada din condimente, usturoiul zdrobit și cidrul sau sosul tabasco.
Masează bine carnea de porc și pune-o la frigider pentru cel puțin 12 ore (recomandăm 20h). Scoate-o din frigider cu 4-5 ore înainte de a o găti pentru a ajunge lent la temperatura camerei.
Pune într-o tavă mai adâncă hârtie de copt, peste care adaugă ceapă tăiată julienne, iar deasupra carnea de porc. Acoperă cu hârtie de copt şi folie de aluminiu. Tava intră la cuptorul preîncălzit la 150 de grade Celsius pentru 4 ore, întorcând carnea la jumătatea timpului.
Descoperă carnea și mărește la 180 de grade Celsius. Lasă încă 1-2 ore la cuptor, până când carnea se desface ușor (închizi când exteriorul este crocant, dar nu ars).
Desfă-o în fâşii cu o furculiță.
Curăță guliile de coajă și dă-le pe răzătoarea mare. Pisează usturoiul și amestecă-l cu ulei de măsline. Adaugă sucul de lămâie, sarea, piperul și toarnă totul peste iaurt.
Amestecă gulia cu sosul rezultat și servește alături de carne.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei