Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță ceapa, usturoiul și ghimbirul, apoi amestecă-le cu ajutorul unui blender până când obții o pastă fină.
Încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie, adaugă amestecul de ceapă și călește timp de 15 minute.
Taie pieptul de pui cuburi. Pune pasta într-un castron și șterge tigaia.
Adaugă 1 lingură de ulei și gătește puiul timp de 5-7 minute sau până se rumenește ușor pe toate părțile.
Adaugă condimentul Tikka Masala și 1/2 linguriță de piper. Gătește încă 1 minut. Toarnă amestecul de ceapă înapoi în tigaie, împreună cu sucul de roșii și 400 ml de apă.
Pregătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Macină migdalele și spală spanacul.
Din momentul în care începe să fiarbă puiul cu sucul de roșii, lasă-l la fiert, neacoperit, timp de 15 minute. Adaugă migdalele și spanacul și mai gătește încă 10 minute.
Condimentează cu sare, apoi adaugă iaurtul.
Servește pe pat de orez.
Poți înlocui iaurtul grecesc cu iaurt de cocos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei