Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pui Tikka Masala cu orez brun

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță ceapa, usturoiul și ghimbirul, apoi amestecă-le cu ajutorul unui blender până când obții o pastă fină.

Pasul 2:

Încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie, adaugă amestecul de ceapă și călește timp de 15 minute.

Pasul 3:

Taie pieptul de pui cuburi. Pune pasta într-un castron și șterge tigaia.

Pasul 4:

Adaugă 1 lingură de ulei și gătește puiul timp de 5-7 minute sau până se rumenește ușor pe toate părțile.

Pasul 5:

Adaugă condimentul Tikka Masala și 1/2 linguriță de piper. Gătește încă 1 minut. Toarnă amestecul de ceapă înapoi în tigaie, împreună cu sucul de roșii și 400 ml de apă.

Pasul 6:

Pregătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Macină migdalele și spală spanacul.

Pasul 7:

Din momentul în care începe să fiarbă puiul cu sucul de roșii, lasă-l la fiert, neacoperit, timp de 15 minute. Adaugă migdalele și spanacul și mai gătește încă 10 minute.

Pasul 8:

Condimentează cu sare, apoi adaugă iaurtul.

Pasul 9:

Servește pe pat de orez.

Tips & Tricks

Poți înlocui iaurtul grecesc cu iaurt de cocos.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments