Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pui la grătar cu legume colorate

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Pe o tavă mare tapetată cu hârtie de copt, amestecă varza de Bruxelles tăiată în sferturi, cartofii dulci tăiați în cuburi, eșalota feliată și 15 ml ulei de măsline. Asezonează cu sare, piper și cimbru. Coace legumele până devin fragede, timp de 25-30 de minute.

Pasul 2:

Feliază pieptul de pui, condimentează cu sare, piper, usturoi granulat, ceapă granulată și boia de ardei. Gătește-l pe grătar, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

Pasul 3:

Fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care lasă-l la scurs.

Pasul 4:

Între timp, prepară dressingul. Într-un bol mare, amestecă sucul de mere,(vezi Tips & Tricks) oțetul, uleiul de măsline, eșalota tocată mărunt, muștarul și mierea (+1 an) până obții o consistență omogenă. Asezonează cu sare și piper.

Pasul 5:

Asamblează bolurile așezând orez fiert, apoi legume coapte, pui la grătar, merișoare și alune de pădure râșnite. Toarnă dressing deasupra și servește.

Tips & Tricks

Pentru a obține suc de mere, decojește un măr dulce și pasează-l în blender.

Te-ar putea interesa si ...

Halloumi taco

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments