Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie în fâșii egale puiul, amestecă-l cu ulei de măsline, muștar, cardamom, ghimbir, lămâie și usturoi tocat. Lasă-l să se odihnească în frigider. Îl poți găti la cuptor, însă îți sugerăm să oferi o șansă și metodei care păstrează gustul adevărat al puiului – gătitul la aburi. Nu este nevoie de nimic altceva în afară de o strecurătoare pe care să o pui deasupra unei oale. În oală, adaugă apă până la baza strecurătoarei. Pune capacul bine, astfel încât tot aburul să rămână acolo. Durează aproximativ 40 de minute, în funcție de grosimea bucăților de pui.
Într-o tigaie antiaderentă toarnă puțin ulei de măsline și cubulețul de unt.
Adăugă fasolea verde direct din congelator și pune capacul.
După 4-5 minute, adăugă sarea, piperul, usturoiul, câteva roșii uscate tăiate bucățele și susanul.
Amestecă din când în când pentru încă aproximativ 5-7 minute, până când fasolea este bine gătită.
Consultă sosurile din rețeta frigăruilor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei