Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune în blender toate ingredientele, mai puțin carnea.
Lasă carnea la marinat pentru 1-2 ore în amestecul de mai sus, apoi pune-o pe grătar sau într-o tigaie tip grill pe aragaz.
Carnea de pui se gătește destul de repede, așa că va fi suficient să o gătești 6- 8 minute pe fiecare parte.
Serviți puiul din Mediterana cu: salată cu struguri stafidiți în cuptor, salată cu usturoi sălbatic, cartofii zdrobiți și stropiți cu parmezan sau salsa de mango.
Poți transforma puiul din Mediterana în frigărui delicioase. Taie puiul cuburi de aproximativ 3cm. Lasă cuburile la marinat conform rețetei. Pregătește bețele pentru frigărui lăsându-le 10 minute în apă. Așază bucățile de carne pe bețe și gătește pe grătar sau pe tigaia grill, câte 5 minute pe fiecare dintre cele 4 laturi. Serviți în turte calde, unse cu sosul râuri de mozzarella și pătrunjel proaspăt. În aluatul turtelor intră: 500g făină, 7g de drojdie, 5g sare, 300ml apă călduță. Amestecă și lasă aluatul deoparte 1h. Când a crescut, rupe bucăți de dimensiunea unei chifle. Întinde-le cu ajutorul palmelor, până când au aproape jumătate de centimetru grosime. Poți găti turtele fie în tigaie, câteva minute pe fiecare parte, fie pe grătar, 3-4 minute pe fiecare parte.
0 0 votes Acordă o notă rețetei