Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă toate ingredientele, cu excepția zmeurii. După omogenizare, adaugă și zmeura.
Unge o tavă cu 1 linguriță de ulei de cocos pentru ca aluatul sã nu se lipească.
Compoziția se pune în tavă și se introduce la cuptorul preîncalzit la 180 de grade Celsius, pentru 35-40 minute (în funcție de cuptor, timpul poate fi mai scurt; verifică preparatul pentru a nu se arde deasupra).
Se poate servi caldă sau rece, cu iaurt de caju. Poți înlocui zmeura și lămâia cu: mure și lămâie, banane și fulgi de cocos, căpșuni, prune, mere și scorțișoară sau piersici. Se pot adăuga și nuci/alune/migdale măcinate în compoziție, dacă acestea au fost introduse în siguranță în dietă și nu s-a constatat existența unei alergii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei