Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Într-un bol, bate ouăle, adaugă laptele, fulgii de ovăz, 1 lingură de praf de copt și 1 lingură de sirop de curmale. Amestecă până când se încorporează.
Pisează banana cu o furculită și taie mărul cuburi. Încorporează-le în amestecul de ovăz.
Toarnă amestecul într-un vas termorezistent întins, nu trebuie să iasă o prăjitură înaltă.
Mărunțește nucile și ciocolata. Presară ciocolata și nucile deasupra.
Coace timp de 20-30 de minute. La jumătate timpului amestecă ușor pentru a încorpora ciocolata și nucile.
Deși ciocolata cu un procent mare de cacao poate fi consumată de adulți, pentru urmașii începători, aceasta vine la pachet cu un conținut semnificativ de cofeină și teobromină, doi stimulenți care pot agita persoana care a consumat ciocolata. Pe măsură ce cantitatea de lapte prezentă în produs crește și cofeina scade.
0 0 votes Acordă o notă rețetei