Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Pune nucile și făina în robotul de bucătărie și procesează până obții o textură fină.
Cerne amestecul obținut într-un castron mare, apoi adaugă celelalte ingrediente uscate.
În robotul de bucătărie, mixează bananele, piureul de mere, curmalele, ouăle și uleiul de cocos până devin o pastă omogenă.
Toarnă amestecul lichid peste ingredientele uscate și amestecă bine până când obții un aluat uniform.
Transferă aluatul într-o tavă de prăjituri din silicon (sau o tavă unsă) cu diametrul de 20 cm.
Coace prăjitura timp de 30-35 de minute, până când se întărește și trece testul scobitorii.
Las-o să se răcească complet înainte de a o tăia și a o servi.
Dacă îți rămâne prăjitură servește la micul dejun alături de unt de arahide și afine. Vei avea nevoie de 60 g unt de arahide și 150 g afine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei