Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Fierbe fasolea. Dacă ai optat pentru fasole la conservă, scurge lichidul regăsit acolo.
Râșnește nuca.
Amestecă în blender următoarele ingrediente, în ordine: curmalele, nuca, fasolea.
Adaugă restul ingredientelor. În cazul în care blenderul nu este suficient de ncăpător, poți transfera totul într-un bol
și amesteca bine cu ajutorul unei furculițe.
Așază compoziţia într-un strat subțire, de 1cm, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcţia cu ventilaţie, pentru 35 de minute (până când devine aurie).
Gustările pot fi un bun prilej pentru a (re)introduce alimente în dieta urmaşului tău. Pregăteşte prăjiturile în echipă şi introdu în aluaturile voastre dulci alimente precum: leguminoase, morcov, sfeclă, cartof dulce.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei