Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius, căldură sus jos.
Curăță morcovii, apoi dă-i pe răzătoare.
Mărunțește nuca. În funcție de vârsta urmașului, o poți mărunți fin cu ajutorul blenderului sau toca în bucăți mai mari cu ajutorul unui cuțit.
Într-un bol, amestecă ingredientele umede (ouăle, laptele, uleiul de floarea soarelui) nuca și morcovii.
Adaugă ingredientele uscate (făina, praful de copt, zahărul brut, praful de sare, scorțișoara, nucșoară, ghimbirul). Opțional, poți înlocui zahărul cu 30 g de stafide hidratate în apă fierbinte pentru 10 minute, apoi mărunțite în blender.
Întinde aluatul în tavă într-un strat gros de aproximativ 3 cm.
Tava intră la cuptor pentru 50 de minute.
Între timp, folosind o paletă, amestecă mascarpone, uleiul de cocos și vanilia. Lasă amestecul la frigider până va fi folosit.
Când blatul este gata și s-a răcit, unge prăjitura cu crema de mascarpone.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei