Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pentru urmași începători, îndepărtează membranele fructului pomelo și oferă
bucăți lungi din acesta.
Pe măsură ce urmașul avansează și învață să consume alimente solide, poți
oferi bucăți mai mici
Pomelo este cel mai „mare” membru natural din familia citricelor, având un gust asemănător cu al grepfrutului, dar ușor mai dulceag. Nu conține calorii multe, însă e plin de fibre, vitamina C, potasiu, carotenoizi și antioxidanți. Pomelo este un aliat pentru cei ce doresc să își întărească sistemul imunitar sau să prevină bolile cardiovasculare. Poate că ai citit despre multe legume sau fructe că au beneficii legate de bolile cardiovasculare sau că sunt benefice pentru elasticitatea vaselor de sânge, dar ai trecut în viteză peste această informație. Ele au însă o importanță deosebită în timp. Din varii motive, prevenția acestor boli nu este o prioritate, deși prima cauză de deces la nivel mondial sunt chiar bolile de inimă. Sfatul nostru este să profiți de momentul diversificării alimentației urmașului pentru a educa întreaga familie și a-i învăța că alimentele nu au doar rolul de a fi pe plac papilelor gustative, ci și de a se îngriji de bunăstarea organismului nostru. În loc de gustările cu mult zahăr sau făină, alege să incluzi zilnic cel puțin un fruct în dieta voastră. Vei simți în timp efectul și în ceea ce privește sănătatea digestivă, întrucât fibrele din pomelo ajută la reglarea tranzitului și
îmbunătățirea digestiei. Am mai putea menționa impactul consumului de pomelo asupra sistemului nervos, îmbunătățind starea mentală, reducând riscul de dezvoltare a unor tipuri de cancer și menținerea unui ten ferm și luminos, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei