Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Hidratează quinoa timp de 30 de minute. Clătește-o sub jet de apă rece, folosind o sită fină.
Pune quinoa într-o cratiță împreună cu laptele, un praf de sare și scorțișoara. Fierbe la foc mic timp de 12-15 minute, amestecând ocazional, până când quinoa este moale și laptele este aproape absorbit. Dă mărul pe răzătoare. Taie banana în felii.
După ce quinoa este fiartă, adaugă mierea sau siropul de arțar, chia și mărul ras. Dacă dorești un porridge mai cremos, poți adăuga încă 50-100 ml de lapte, mai ales după ce ai adăugat semințele de chia, deoarece acestea absorb lichid. Amestecă bine și mai lasă pe foc 1-2 minute.
Împarte porridge-ul în boluri și adaugă deasupra feliile de banană, fructele de pădure, nucile tocate, un praf de scorțișoară și, dacă dorești, unt de migdale sau arahide.
Pentru farfuria urmașilor începători, pasează cu ajutorul unei furculițe banana și fructele de pădure (nu trebuie să fie foarte fin), apoi amestecă-le în preparat. Asigură-te că untul de nuci este și el amestecat în preparat, întrucât bucățile mari din acesta pot fi dificil de gestionat.
Laptele poate fi înlocuit cu lapte vegetal și untul de migdale cu unt de arahide.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei