Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Zdrobește banana cu ajutorul unei furculițe, apoi pune-o la fiert împreună cu ovăzul și apa/laptele.
Adaugă condimentele (scorțișoara, pudra de roșcove) și lasă la fiert, la foc mic, până când ovăzul se îngroașă (6-8 minute).
Când acesta este gata, amestecă îndulcitorul ales.
Serviți cu fructe de pădure.
Atunci când alegi scorțișoara, optează pentru Ceylon, cunoscută ca „scorțișoara adevărată”, deoarece aceasta are un conținut mai ridicat de nutrienți. Spre deosebire de Cassia, Ceylon conține foarte puțină cumarină, o substanță care poate fi toxică Folosiți afine, zmeură, mure, merișoare, coacăze, măceșe, cătină, fragi pentru a asigura o varietate cât mai mare de fructe.
0 0 votes Acordă o notă rețetei