Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Taie vânăta și dovlecelul felii cu o grosime de aproximativ 0,5 cm.
Taie copăceii de broccoli. Îndepărtează coaja de pe tulpină și taie tulpina felii subțiri.
Amestecă legumele cu 1-2 linguri de ulei de măsline, sare, piper și 1 lingură de susan.
Întinde legumele într-un strat pe o tavă cu hârtie de copt.
Tava intră la cuptor pentru 25 de minute.
În blender, amestecă: 200 g iaurt de cocos, 2 linguri de tahini, 2 linguri de suc de lămâie, 1 legătură de pătrunjel, 5 frunze de coriandru, sare, piper.
Într-un bol, amestecă: 1/2 linguriță scorțișoară, 1 linguriță turmeric, 1/2 linguriță ghimbir, 1/2 linguriță boia afumată, 1/8 linguriță piper.
Așază sosul cu iaurt într-un strat întins pe întreaga farfurie, apoi legumele coapte. Presară condimentele amestecate și, opțional, telemea sărată fărâmițată.
Aceste preparat poate fi savurat de întreaga familie, de la mic la mare. Pentru a fi mai ușor de gestionat de începători, taie o parte din dovlecel și din vânătă în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei