Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Așază pe un blat curat lipiile.
Într-un blender, mixează bine ingredientele pentru sos, până obții o pastă omogenă.
Dă mozzarella pe răzătoare. Tapetează cu hârtie de copt o forma de tort cu fund detașabil.
Întinde sosul pe fiecare lipie, adaugă porumb și aproximativ jumătate din cantitatea de mozarella și rulează bine lipia. Taie lipia în 3 bucăți egale și așază-le în tavă, cu interiorul în sus.
Presară mozzarella rămasă și dă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, până când capătă o crustă aurie.
Poți adăuga orice topping dorești. Poți adăuga resturi de carne de la mesele anterioare sau poți găti în tigaie carne tocată sau piept de pui condimentat. Mărunțește bine și adaugă peste sos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei