Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Pune într-o cratiță sucul de roșii, bulionul, oregano, ierburile de Provence, zahărul, usturoiul pudră, sarea și piperul. Fierbe sosul pe foc mic până scade la jumătate, amestecând ocazional. Lasă-l să se răcească.
Într-un bol mic, activează drojdia amestecând-o cu apa călduță și zahărul. Lasă deoparte timp de 5-10 minute.
Într-un bol mare, amestecă făina, sarea și oregano. Adaugă amestecul de drojdie și uleiul de măsline, apoi frământă până obții un aluat elastic.
Acoperă aluatul cu un prosop curat și lasă-l să dospească timp de 1 oră, într-un loc cald, până își dublează volumul. Dă mozarella pe răzătoare. Taie mărunt terina de pui. Feliază roșiile cherry.
Întinde aluatul pe o suprafață pudrată cu făină, dându-i forma unui brad.
Transferă-l pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge suprafața aluatului cu sosul de roșii răcit. Presară mozzarella rasă peste sos. Decorează bradul cu roșiile cherry, biluțele de mozzarella și felii de terină de pui.Folosește rețeta noastră de terină de pui de aici: Coroniță din terină de pui.
Coace pizza în cuptorul preîncălzit timp de 20 minute, sau până când aluatul devine auriu, iar brânza este topită și ușor rumenită.
Poți înlocui drojdia uscată cu 25 g de drojdie proaspătă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei