Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pita chips

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Dacă folosești lipii mai groase, va trebui să crești temperatura.

Pasul 2:

Amestecă 3 linguri de ulei de măsline cu sare, piper, oregano, busuioc.

Pasul 3:

Unge lipiile cu amestecul de ulei, cu ajutorul unei pensule de patiserie. Taie lipiile în 8 triunghiuri.

Pasul 4:

Așază-le pe tavă, distanțate, pentru 10 minute, întorcându-le la jumătatea timpului.

Pasul 5:

Lasă chipsurile să se răcească complet înainte de a le servi sau depozita. Nu le acoperi și nu le pune în recipiente de depozitare până nu s-au răcit complet, deoarece devin mai crocante și mai rezistente pe măsură ce se răcesc, fiind ideale pentru a fi servite cu hummus.

Tips & Tricks

Joacă-te cu mixul de condimente:

1. Combo mediteranean: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță oregano uscat – 1/2 linguriță busuioc uscat – 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat

2. Combo picant: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță paprika afumată – 1/2 linguriță chimion măcinat – 1/4 linguriță fulgi de chili

3. Combo italian: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță usturoi pudră – 1/2 linguriță cimbru uscat – 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat

4. Combo asiatic: – 1/2 linguriță sare – 1/4 linguriță ghimbir pudră – 1/2 linguriță coriandru măcinat – 1/4 linguriță fulgi de chili 5. Combo de iarnă: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță cimbru uscat – un vârf de cuțit nucșoară – 1/4 linguriță piper alb

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments