Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Dacă folosești lipii mai groase, va trebui să crești temperatura.
Amestecă 3 linguri de ulei de măsline cu sare, piper, oregano, busuioc.
Unge lipiile cu amestecul de ulei, cu ajutorul unei pensule de patiserie. Taie lipiile în 8 triunghiuri.
Așază-le pe tavă, distanțate, pentru 10 minute, întorcându-le la jumătatea timpului.
Lasă chipsurile să se răcească complet înainte de a le servi sau depozita. Nu le acoperi și nu le pune în recipiente de depozitare până nu s-au răcit complet, deoarece devin mai crocante și mai rezistente pe măsură ce se răcesc, fiind ideale pentru a fi servite cu hummus.
Joacă-te cu mixul de condimente:
1. Combo mediteranean: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță oregano uscat – 1/2 linguriță busuioc uscat – 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
2. Combo picant: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță paprika afumată – 1/2 linguriță chimion măcinat – 1/4 linguriță fulgi de chili
3. Combo italian: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță usturoi pudră – 1/2 linguriță cimbru uscat – 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
4. Combo asiatic: – 1/2 linguriță sare – 1/4 linguriță ghimbir pudră – 1/2 linguriță coriandru măcinat – 1/4 linguriță fulgi de chili 5. Combo de iarnă: – 1/2 linguriță sare – 1/2 linguriță cimbru uscat – un vârf de cuțit nucșoară – 1/4 linguriță piper alb
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei