Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pentru un rezultat și mai crocant, pune quinoa timp de 4-5 minute la cuptor la 160 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Amestecă într-un blender curmalele cu untul de arahide. S-ar putea să fie nevoie să adaugi 3-4 linguri de apă ca să obții o pastă fină.
Peste pasta rezultată pune quinoa, semințele și fisticul. Frământă bine, apoi dă la frigider pentru 10-15 minute.
În acest timp, topește ciocolata. Rupe-o în bucăți și las-o la foc mic, amestecând constant. Toarnă din loc în loc deasupra amestecului dat la frigider. În cazul în care vei dori să acoperi gustarea cu un strat subțire de ciocolată, mărește cantitatea folosită la 100g.
Decorează cu fistic mărunțit și/sau semințe dovleac. Lasă la frigider minim 15-20 minute înainte de a servi.
Oferă urmașului tău produse care conțin cacao abia după vârsta de 2 ani. Poți înlocui alimentele pe bază de cacao cu produse din carob/pudră de roșcove. În această rețetă, poți pregăti și un amestec de sirop de arțar, miere (+1an), pastă de stafide cu lapte de cocos gras și pudră de roșcove pentru a crea un înlocuitor al stratului subțire de ciocolată.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei