Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pișcoturile lui Pișcoțel

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Deschide cuptorul la 170 de grade Celsius.

Pasul 2:

Separă ouăle în două boluri. Bolul în care sunt albușurile trebuie să fie curățate bine. Îl poți spăla și șterge cu un șervețel înmuiat în puțin oțet.

Pasul 3:

Bate albușurile cu un mixer la viteză medie spre mare, împreună cu 1/2 linguriță oțet de mere (oțetul de mere ajută albușul să rămână tare).

Pasul 4:

Separat, amestecă gălbenușurile și cele două linguri de zahăr. Cerne deasupra făina și amidonul, apoi amestecă ușor.

Pasul 5:

Încorporează albușurile, amestecând cu atenție pentru a obține un rezultat aerat.

Pasul 6:

Umple o pungă cu aluatul obținut. Taie un capăt al pungii și formează în tava cu hârtie de copt pișcoturile.

Pasul 7:

Tava intră la cuptor pentru 9 minute (verifică să nu se ardă, ele trebuie să rămână un galben deschis).

Pasul 8:

Din această rețetă vei obține aproximativ 20 de pișcoturi.

Tips & Tricks

Pișcoturile pot fi păstrate la temperatura camerei, dacă aceasta este răcoroasă, pentru până la 7 zile. Depozitează-le într-un recipient închis ermetic, în straturi separate de hârtie de copt pentru a evita umezirea lor.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments