Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Deschide cuptorul la 170 de grade Celsius.
Separă ouăle în două boluri. Bolul în care sunt albușurile trebuie să fie curățate bine. Îl poți spăla și șterge cu un șervețel înmuiat în puțin oțet.
Bate albușurile cu un mixer la viteză medie spre mare, împreună cu 1/2 linguriță oțet de mere (oțetul de mere ajută albușul să rămână tare).
Separat, amestecă gălbenușurile și cele două linguri de zahăr. Cerne deasupra făina și amidonul, apoi amestecă ușor.
Încorporează albușurile, amestecând cu atenție pentru a obține un rezultat aerat.
Umple o pungă cu aluatul obținut. Taie un capăt al pungii și formează în tava cu hârtie de copt pișcoturile.
Tava intră la cuptor pentru 9 minute (verifică să nu se ardă, ele trebuie să rămână un galben deschis).
Din această rețetă vei obține aproximativ 20 de pișcoturi.
Pișcoturile pot fi păstrate la temperatura camerei, dacă aceasta este răcoroasă, pentru până la 7 zile. Depozitează-le într-un recipient închis ermetic, în straturi separate de hârtie de copt pentru a evita umezirea lor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei