Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Pregătește trei boluri, câte unul pentru: făină amestecată cu 1 linguriță de usturoi, 1 linguriță curry, 1 linguriță boia dulce; 2 ouă bătute cu puțină sare; pesmet amestecat cu parmezan.
Decojește vânăta și, dacă ai optat pentru el, dovlecelul. Taie legumele rondele groase de aproximativ 0,5cm. Dă pe rând fiecare bucată prin făină, ou, pesmet.
Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt, stropește-le cu puțin ulei de măsline și lasă-le la cuptor aproximativ 40 de minute.
Separat, toacă mărunt morcovul, ceapa și usturoiul. Taie fideluță varza și mărunțește roșia.
Într-o oală, călește pentru 3 minute, în ulei de măsline, morcovul, usturoiul și ceapa. Adaugă apoi varza și roșia. Completează cu supa de legume, 1 linguriță scorțișoară și 1 linguriță boia afumată. Lasă la fiert la foc mic până când apa este absorbită, iar bulgurul este moale.
Adaugă sare, piper, 2 linguri suc de lămâie și pătrunjel proaspăt tocat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei