Căpșuni cu sos cremos
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa, roșia și ardeiul. Scurge și spală năutul. Încălzește uleiul de măsline într-o oală mare, la foc mediu. Adaugă ceapa și gătește până devine moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Adaugă pasta de roșii, roșia tocată și ardeiul verde și continuă să gătești împreună cu ceapa până începe să se simtă aroma, aproximativ 2 minute.
Pune bulgurul, chimenul, sarea și piperul și amestecă până când bulgurul este complet acoperit cu pasta de roșii, aproximativ 2-3 minute.
Adaugă năutul deasupra, împreună cu supă de pui sau apă și amestecă pentru a combina.
Îndepărtează de pe foc, acoperă cu capac și lasă bulgurul să absoarbă lichidul timp de 10 minute.
Deschide capacul și aerează cu o furculiță.
Servește cu pătrunjel tocat.
Diversitatea poate fi ușor adusă în farfurie prin înlocuirea anumitor ingrediente. Orezul este unul dintre ele și poate fi cu succes înlocuit de bulgur, mei, hrișcă, orez brun sau quinoa.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei