Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Spală aripioarele și taie-le în două, apoi pune-le la marinat.
Curăță și toacă cubulețe legumele. Încinge o oală și sotează ceapa, morcovul și ardeiul într-o lingură de apă și una de ulei. Când își schimbă culoarea, condimentează cu sare și piper, apoi adaugă și orezul și lasă-l 3-4 minute.
Într-un vas termorezistent (ex. yena) mută amestecul de orez cu legume (adaugă acum și cele opționale, dacă dorești), adaugă foaia de dafin și supa. Pune peste și aripioarele care au stat la marinat.
Dă amestecul acoperit la cuptor pentru 40 minute. Completează, dacă mai este nevoie, cu lichid la jumătatea timpului.
Descoperă preparatul și mai lasă-l 10- 15 minute la cuptor.
Servește cu pătrunjel proaspăt.
Aripioarele de pui pot fi dificil de consumat de cei mici pe cont propriu. Oferă acest tip de carne după ce urmașul a împlinit vârsta de 9 luni, curățând tu carnea pentru început. Pe măsură ce avansează, îi poți arăta oasele existente și încuraja să consume sub supravegherea ta.
0 0 votes Acordă o notă rețetei