Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Piersici cu înghețată

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pregătește înghețata cu 3 h înainte de a începe să pregătești piersicile și de a le servi. Decojește pepenele și taie-l cuburi. Taie o banană rondele și pune-o peste cuburile de pepene. Adaugă 40 g de iaurt grecesc și o lingură de sirop de arțar. Pasează toate ingredientele în blender și pune amestecul într-un bol, la congelator, pentru 4 ore. Amestecă în bol odată la 1 h, dacă îți permite timpul.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 3:

Așază o hârtie de copt în tavă.

Pasul 4:

Taie piersicile în jumătate și scoate sâmburii.

Pasul 5:

Într-un bol, amestecă 1 linguriță de ulei de măsline cu un praf de sare și puțină scorțișoară.

Pasul 6:

Unge cu o pensulă ambele părți ale piersicilor cu amestecul de scorțișoară și pune-le la cuptor pentru aproximativ 10 minute, cu pulpa în jos.

Pasul 7:

Topește untul într-o crăticioară, adaugă 1 linguriță zahăr de cocos, 1/2 linguriță scorțișoară, 1/2 linguriță vanilie și amestecă-le.

Pasul 8:

Întoarce piersicile și unge-le cu amestecul de unt.

Pasul 9:

Coace pentru încă 10 minute.

Pasul 10:

Servește înghețata peste piersici.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments