Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregătește înghețata cu 3 h înainte de a începe să pregătești piersicile și de a le servi. Decojește pepenele și taie-l cuburi. Taie o banană rondele și pune-o peste cuburile de pepene. Adaugă 40 g de iaurt grecesc și o lingură de sirop de arțar. Pasează toate ingredientele în blender și pune amestecul într-un bol, la congelator, pentru 4 ore. Amestecă în bol odată la 1 h, dacă îți permite timpul.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Așază o hârtie de copt în tavă.
Taie piersicile în jumătate și scoate sâmburii.
Într-un bol, amestecă 1 linguriță de ulei de măsline cu un praf de sare și puțină scorțișoară.
Unge cu o pensulă ambele părți ale piersicilor cu amestecul de scorțișoară și pune-le la cuptor pentru aproximativ 10 minute, cu pulpa în jos.
Topește untul într-o crăticioară, adaugă 1 linguriță zahăr de cocos, 1/2 linguriță scorțișoară, 1/2 linguriță vanilie și amestecă-le.
Întoarce piersicile și unge-le cu amestecul de unt.
Coace pentru încă 10 minute.
Servește înghețata peste piersici.
0 0 votes Acordă o notă rețetei