Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Piept de pui grill și risotto cu gulii

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pregătește marinada pentru pui din iaurt, cimbru, busuioc, oregano, turmeric, sare, piper și pune feliile de pui la marinat pentru 30-50 minute. Apoi, gătește bucățile pe grill. Întrucât bucățile sunt subțiri, este suficient să le gătești 3-4 minute pe fiecare parte.

Pasul 2:

Într-o oală, călește ceapa și usturoiul în unt, apoi adaugă orezul și amestecă bine.

Pasul 3:

Adaugă guliile date prin răzătoare și adaugă treptat supa/apa, amestecând.

Pasul 4:

Condimentează cu sare și piper. Când orezul este gata, ia-l de pe foc, adaugă parmezanul ras și lasă-l așteaptă 5 minute înainte de a-l servi.

Pasul 5:

Păstrează câteva bucăți de pui (200g) pentru Quesadilla.

A 2-a zi, poți servi restul de risotto alături de salata Coleslaw.

Tips & Tricks

În același mod în care pregătești puiul, poți marina bucăți de gulie. Gătește-le apoi pe grill/ în tigaie împreună cu puiul. Rezultatul va fi unul crocant și delicios.

Te-ar putea interesa si ...

Taco vegan

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments