Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pește la cuptor cu cartofi și portocală

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Taie cartofii și ceapa rondele. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, așază cartofii și ceapa. Stropește cu ulei de măsline și presără sare și piper.

Pasul 3:

Așază peste cartofi fileurile de pește, stropește din nou cu ulei și sărează. Opțional, stropește peștele cu suc de portocală.

Pasul 4:

Adăugă peste, felii de portocale și de lămăie.

Pasul 5:

Dă totul la cuptor pentru 30-35 minute.

Pasul 6:

Servește cu sos pesto.

 

Tips & Tricks

Opțiuni pentru pește: păstrăv, cod, macrou, somon, știucă, plătică. La final, poți adăuga sos de lămâie în locul sosului pesto. Topește 50g unt într-o tigaie, la foc mic. Adaugă doi căței de usturoi dați prin răzătoare. Ia tigaia de pe foc și amestecă 2 linguri de suc de lămâie. Opțional, adaugă pătrunjel proaspăt.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments