Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Taie cartofii și ceapa rondele.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, așază cartofii și ceapa. Stropește cu ulei de măsline și presără sare și piper.
Așază peste cartofi fileurile de pește, stropește din nou cu ulei și sărează. Opțional, stropește peștele cu suc de
portocală.
Adăugă peste, feliile de portocale și de lămăie.
Dă totul la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 30-35 minute.
Servește cu sos pesto.
Opțiuni pentru pește: păstrăv, cod, macrou, somon, știucă, plătică. La final, poți adăuga sos de lămâie în locul sosului pesto. Topește 50g unt într-o tigaie, la foc mic. Adaugă doi căței de usturoi dați prin răzătoare. Ia tigaia de pe foc și amestecă 2 linguri de suc de lămâie. Opțional, adaugă pătrunjel proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei